Frågor & Svar

Här hittar du svar bland våra vanligaste frågor

Hittar du inte svaret på din fråga? Kontakta oss på tillsammans@tillio.se

Frågor om mötesplatsen tillio

Vad är tillio? 

tillio är en digital mötesplats för kunskap och stöd som utvecklar individer, organisationer och verksamheter. tillio samlar och tillgängliggör aktuell och ledande kunskap, metoder och verktyg och möjliggör kontinuerligt lärande och stöd i vardagen för att skapa ett väl förankrat och bestående förändringsarbete.

Kontinuerligt lärande är avgörande för att möta dagens höga krav på ständig anpassning och utveckling. Med hjälp av tillio kan ni öka era förmågor utifrån era förutsättningar och behov – när det passar er. Det självklara arbetsverktyget för ledning, utveckling och förbättring av din organisation.

tillio.se kan du läsa mer.

Vem kan ha nytta av tillio? 

tillio skapar nytta för alla som arbetar inom en organisation som driver verksamhetsutveckling och förändringsarbete.

tillio är inte inriktat för någon särskild yrkesroll utan finns till för hela organisationer i alla branscher. Du som har nytta av ett arbetsverktyg för ledning, utveckling och förbättring av din organisation och din verksamhet har nytta av tillio. För att skapa nytta för flera olika roller inom en organisation erbjuder tillio kunskap på olika nivåer.

Med hjälp av tillio kan ni minimera behovet att bygga och administrera egna kunskaps- och verktygsbibliotek. Genom att bjuda in hela er organisation till tillio kan ni genomföra förändringar och projekt på ett mer kostnadseffektivt och framgångsrikt sätt.​

Vad kan jag hitta på tillio? 

tillio samlar och tillgängliggör aktuell och ledande kunskap som utvecklar verksamheter och skapar hållbara resultat. Det är en mötesplats för nätverkande, erfarenhetsutbyte och inspiration.

På tillio kan du få kunskap och inspiration genom utbildningar, föreläsningar och artiklar. Du får även tillgång till praktiska verktyg och metoder. Genom tillios forum och nätverk har du möjlighet att diskutera och samverka med andra. Genom samarbete med andra hittar vi svar på gemensamma utmaningar.

Under ämnesområden hittar du introduktioner till kunskapsområden inom förändringsarbete och verksamhetsutveckling som finns på tillio. Innehållet på tillio utvecklas löpande.

Vem ligger bakom tillio? 

tillio har grundats av konsultbolaget Propia vars specialister sett ett behov hos sina kunder att få stöd och kunskap före, under och efter utvecklingsarbete.

Propia är specialister på processledning, förändringsledning och verksamhetsutveckling.

För att ständigt fylla tillio med relevant och aktuell kunskap finns det flera olika specialister som skapar innehåll på mötesplatsen. Här kan du se vilka specialister som finns på tillio idag.

Om jag har önskemål om innehåll på tillio, hur gör jag då?

Innehållet på tillio utvecklas ständigt utifrån användarnas och omvärldens behov. Har du idéer och tankar kring innehåll och funktioner på tillio är du välkommen att höra av dig till tillsammans@tillio.se eller skriva i det öppna forumet Tips till tillio.

Hur kan jag bli leverantör/samarbetspartner till tillio?

Antalet specialister på tillio växer löpande utifrån vilket stöd och behov som efterfrågas på mötesplatsen. Har du spetskompetens inom ett område som är viktigt vid verksamhetsutveckling och förändringsarbete är du välkommen att höra av dig till oss. Genom tillio har du möjlighet att sprida din kunskap, bidra till ett väl förankrat och bestående förändringsarbete och hitta nya samarbeten.

Kontakta tillsammans@tillio.se så hör vi av oss.

Hur är den tekniska uppbyggnaden bakom tillio (systemdokumentation)? 

Plattformen bygger på WordPress 5.7.2. Kärnan i LMS är en WordPress-modul, LearnDash. Shoppen bygger på WooCommerce och är en integrerad del i WordPress/LearnDash. Samtlig mjukvara driftas på en Linux Ubuntu 20.04 server.  

Frågor om medlemskap

Hur skaffar jag ett abonnemang på tillio?

Du kan beställa en individuell licens eller användarlicenser för en grupp eller hela din organisation här.

På tillio kan hela din organisation få stöd, förståelse och samsyn kring vad som krävs för att lyckas med utveckling och förändring. För att skapa bästa erbjudande utifrån era behov anpassar vi alltid upplägget. Skicka in en offert så tar vi en diskussion och hittar bästa tillio-lösningen för er.

Kan jag gå enstaka kurser och program?

Ja, du finner alla utbildningar och tjänster du kan köpa fristående utan abonnemang under Utbildningar och coachning. Du behöver skapa ett kostnadsfritt konto på tillio för att se utbudet.

Hur gör jag om jag vill testa tillio?

Du kan skapa ett kostnadsfritt konto och utforska mötesplatsen tillio.

Du kan även boka en demo, att boka demo innebär ingenting bindande.

Hur loggar jag in på tillio?

Första gången du loggar in behöver du använda lösenordet du fått i mailet när du registrerade dig. Använd din e-postadress eller användarnamn (som också står i mailet). Hittar du inte mailet? Kolla skräpposten eller tryck “Glömt lösenordet?” så skickas en länk för återställning av lösenord.  När du loggat in kan du välja ett eget lösenord under Mina uppgifter.

Har er organisation ett abonnemang på tillio kan det vara så att en administratör från er organisation redan har skapat ett konto åt dig. Du märker detta antingen genom information från din administratör, eller att det står att mailadressen redan används om du försöker skapa ett konto. För att logga in första gången behöver du då trycka på “Glömt lösenordet?”, därefter anger du din mailadress så skickas en länk för återställning. Tryck på länken i mailet och ange ditt nya lösenord.